Den: 30. 4. 2016

FC NOVÝ BOR – FK Sedmihorky 4:1 (2:0)

Soupeř s poměrně mladým kádrem začal bez respektu a snažil se o kombinační fotbal. My jsme se dlouho trápili a v kombinaci ani držení balónu se nám moc nedařilo. Až ve 35.minutě se pěkně na levé straně uvolnil J.Brejcha a zpětnou přihrávkou našel ve vápně P.Štrupla, který trefil přesně k tyči – 1:0. Do té doby jsme prakticky neohrozili branku hostů. A když ano, tak střely mířily mimo tři tyče. Když už se blížil konec poločasu, P.Štrupl našel centrem ve vápně J.Brejchu, který rovněž nezaváhal – 2:0.

Do druhého poločasu jsme vstoupili s myšlenkou nic nepodcenit a naopak ještě nějakou branku přidat. To se povedlo v 68.minutě J.Hochmanovi, který zužitkoval přesnou přihrávku M.Vašíčka – 3:0. V průběhu druhého poločasu dostávají příležitost všichni hráči z lavičky. V 77. minutě pak inkasujeme i my, kdy se po zbytečném rohovém a kopu, fauluje L.Janda a hosté snižují z penalty – 3:1. V poslední minutě pak dává konečnou podobu výsledku J.Kluger, který hlavou trefuje centr M.Vašíčka – 4:1.

Góly: Štrupl, Brejcha, Hochman, Kluger
Rozhodčí: Švec, Havel, Zlatník
Diváků: 30

Sestava: Reitmajer – Vašíček, Fanta, Pluhař, Ramisch – Brejcha (69.Doubrava), Engelhart, Kašubiak (67.Janda), Holubec (46.Křenek) – Šimon (46.Kluger), Štrupl (60.Hochman)

Trenéři: Hynek Vrabec, Dušan Ješeta Ved.mužstva: Ladislav Hrubý