Den: 22. 5. 2016

SK Semily – FC NOVÝ BOR 1:2 (0:0)

První poločas se odehrál především ve středu hřiště, kdy domácí měli mírnou převahu, ale náznaky šancí jsme si vytvořili spíše my. Do dobré pozice se dostali J.Brejcha a L.Křenek, ale své šance nedotáhli do zdárného konce.

Druhý poločas začal také v tempu odpovídající dnešnímu počasí. Hrál se opatrný fotbal s několika šancemi na obou stranách. My jsme si jich však vytvořili o něco více. V 51.minutě využil rychlého vhazování J.Brejcha a lehkou tečí přes brankáře nás posílá do vedení – 0:1. Domácí ovšem neskládají zbraně, ale do vyložených šancí se již nedostávají. Až v 70.minutě po přečíslení naší obrany na pravé straně se jim daří vyrovnat – 1:1. Když už se blíží konec zápasu a obě mužstva se smiřují s nerozhodným výsledkem, vybojoval ve středu hřiště míč A.Holubec pro P.Štrupla a ten svoji šanci proměňuje – 1:2. V posledních třech minutách se domácí snaží o vyrovnání, ale naši hráči konec zápasu zvládají.

Góly: Brejcha, Štrupl
Rozhodčí: Horáček, Drahoš, Kratochví

lDiváků: 40

Sestava: Reitmajer – Kašubiak, Fanta, Engelhart, Ramisch – Šimon (61.Doubrava), Janda, Křenek, Brejcha – Štrupl, Kluger (40.Hochman, 75.Holubec

)Trenéři: Hynek Vrabec, Dušan Ješeta Ved.mužstva: LadislavHrubý