Den: 11. 6. 2016

FC NOVÝ BOR – FK Pěnčín-Turnov 2:2 (0:0)

První poločas se odehrál bez větších šancí a tak se šlo do kabin bez branek. Po prostřídání hráčů z lavičky jsme hru mírně oživili, ale spokojení můžeme být pouze s odehranými 15 minutami druhého poločasu, kdy se nám povedlo vstřelit dvě branky. Soupeři se podařilo vyrovnat pět minut před koncem po špatné rozehrávce ve středu hřiště a po střele, kdy našemu brankáři vypadl balón a nepokrytý hráč hostí ho neměl problém dopravit do sítě.

Velkým zklamáním je pro mně přístup některých hráčů, kteří by si měli uvědomit, že pokud bude jejich příprava na mistrovská utkání vypadat jako nyní, v budoucnu toho moc nedokáží.

Góly: 70.Šimon, 73. Ramisch
Rozhodčí: Kutílek, Zlatník, Špáta
Diváků: 30

Sestava: Reitmajer – Vašíček, Fanta (66.Holubec), Pluhař, Ramisch – Kašubiak, Janda (53.Doubrava), Engelhart (46.Šimon), Brejcha (87.Podrazil) – Kluger (53.Štrupl), Křenek

Trenéři: Hynek Vrabec, Dušan Ješeta Ved.mužstva: Ladislav Hrubý

{mosimage}

SK VYSOKÉ MÝTO – FC NOVÝ BOR – 3:0 (1:0)

Domácí již bez ohrožení sestupem a naše postavení také.Jen jsme v tabulce o jedno místo za dnešním soupeřem. K utkání mají dnes trenéři okleštěný kádr hráčů. Navíc ani náhradníků není přílíš. Dokonce mezi náhradníky byl i J.Broschinský,kterého také trochu zlobí zdraví. Začínáme zápas aktivně i získáváme územní převahu.Jen z té převahy moc výhody není.Cybí tomu také zaknčení střelbou. Domácí obrna pracuje kompaktně a pouští nás jan k vápnu. Ve 014.minutě ovšem domácí podnikají proti útok a bylo nám z toho horko.Všechno vyřešil brankář Bluemntritt,který skryl míč do své náruče po střelckém zakončení domácího hráče. V 17.minutě Janů pěknně vystřelil,ale míč si to namířil nad branku. Ve 25.minutě chyba Černého při zpracování míče a následuje rychlý protiútok domácích a bylo zle před naší bránou. Vyšli jsme z toho bez úhony. Stále je viditelnější naše hra,ale také čím dál ví je platonická. Tak pomalu zvedají hlavu domácí a zkoušejí na nás víc tlačit. Místy k tomu přidají i tvrdší zákroky a naše převaha se ztrácí. Měli jsme převahu,ale první rohový kop zahráváme až v 31.minutě. Při pohledu na časomíru 39.minuta.Domácí po křídle dlouhý pas dopředu,Šimoník to nestíhá a hlavou posílá míč na první rohový kop pro domácí. Centr přeletěl naše malé vápno a tam zcela volný Hock střelou po zemi dává první gól zápasu 1:0.Ve 43.minutě Šimoník se velmi hezky uvolnilz kevé strany pak klička do vápna a střela. Bohužel nad branku. Do druhého poločasu střídá Hauera Frömmel. To znamemá,že do obrany se stahuje Černý,který stejně v útoku nebyl vidět.Přichodem Frömmela jsme av útoku aktivnější,ale chybí podpora zálohy. I tak můžeme konstatovat,že by mohlo přijít i vyrovnání,ale pravda je opak.Nejprve domácí předvedli dva fauly za žlutou kartu a pak v 76.minutě udeřili podruhé. Domácí hráč Štěpánek se ve vápně zcela volně s míčem u nohy dostal do střelecké posice a opět střela po zemi končí za zády Blumentritt v síti 2:0.Ale hrajeme dál,ale také…..! To domácí chtěli víc víc vyhrát a potvrdit své postavení v tabulce před našim jménem. V 83.minutě jsme dovolili domácímu hráči vstrup do vápna a také si k tomu Tomáček připravil šanci na střelu,kterou realizoval přesmou střelou na bližší tyč 3:0. Porážka je jednoznačná. Opět daleká cesta k zápasu a v tabulce zápasů na hřišti venku se tak dostáváme na možná třetí místo od konce a to není valná podívaná!


Sestava : Blumentritt, Mach,Hauer,Čurgali,Šimoník,Kubeš,Janů,Hoke,Pekař,Černý Stromecký,- 46.Frömmel.

tr.Jeníček,as.Szabo, vedoucí Blumentritt.


Pamatuj! Poslední zápas sezóny se hraje ve středu 15.června 2016 na domácím hrišti v 17 hodin a souepřem je vítěz soutěže divize C Olympia Hradec Králové!