Den: 18. 6. 2016

FK Sklo Kamenický Šenov – FC Nový Bor 1 : 4 ( 0 : 1 )

Zápas začal oboustranně důrazně a bojovně s lehkou převahou v náš prospěch. Máme více ze hry, více náznaků šancí či povedených kombinací, jen ne a ne se dostat k dobré finální přihrávce nebo střele do „černého“. Ve 20´při výkopu domácích od branky zabojoval důrazně hroťák Zavalaný a sám chybu Šenova potrestal 0:1. I přes další možnosti se do přestávky stav nezměnil.
Po pauze se začala na obloze i na hřišti stahovat černá mračna, když po dvou minutách dostáváme gól z špatně odbráněného rohu 1:1. Už za deště kombinují zleva Dvořák a Skořepa a Zavalaný pohotovou dorážkou zvyšuje na 1:2 (45´). Po té s k dešti přidaly i kroupy a blesky a rozhodčí musel hru přerušit. Travník dostal vydatnou závlahu, kdy v některých místech stálo několik centimetrů vody. Naše obrana snad až na dvě či tři akce domácí už k ničemu nepustila a tak je to Gurra, kdo v 62´ po kombinaci Skořepy s Zavalaným doklepává míč do sítě 1:3. Těsně před koncem ještě prochází samostatně Skořepa, tvrdou utaženou střelou zakončuje a vítězíme 1:4.

Povedené utkání, mnohem lepší než to prohrané z podzimu. Všem hráčům patří velké díky za bojovnost a snahu ne jen v tomto utkání, ale i v celém ročníku, ale i v letech předešlých, kdy jsme se stali v roce 2013 vítězem krajské soutěže !!! Velké poděkování od všech hráčů a realizačního týmu patří samozřejmě trenéru Rudovi – že to s námi těch několik let od přípravky vydržel a naučil nás jak fotbalovým dovednostem, ale i třeba respektu k druhým a slušnému chování !!! Rudo, všichni Ti přejeme hlavně hodně zdraví a pohody !!!

Sestava: Vyšín – Kalenda , Dvořák T., Malič, Skočdopole, Engelhart, Žiga, Skořepa, Zavalaný, Gurra .

Branky : Zavalaný 2, Gurra, Skořepa.
Rozhodčí : Klimt Pavel Diváků : 10
Trenér : Martin Jankovský, Rudolf Horák
Vedoucí dr.: Ladislav Džavík