Den: 1. 8. 2016

FC NOVÝ BOR – FK TURNOV 1:1 (1:0)

Na dnešní zápas z našeho celku byli omluveni T. Janů, P. Stromecký a stále je v jednání s Libercem přestup J. Černého. Utkání se hrálo v dopoledních hodinách a za docela velkého vedra. Začali jsme velmi aktivně. První a velice povedený kombinační útok po pravé straně a centru Macha do vápna proměnil hlavičkou v gól J. Broschinský 1:0. Zápas se hrál v dobré tempu hned odpočátku a také docela tvrdě.
Nedělali jsme chyby v obraně a vytrvale útočili. Také naše střelba byla pilná, jen přesnost chyběla. Ve 25.minutě nám jen trošíčku štěstí chybělo k druhému gólu. Pěkná akce se nám povedla ve 45.minutě, ale opět to všechno skončilo střelou vedle tyče.
Ve druhém poločase ana obou stranách prostřídalo. Do boje poslali trenéři na obou stranách hráče z lavičky. Tak do hry zasáhli H.Vrabec, R.Engelhart, D. Blumentritt do branky. Při zmíněném velkém vedru pak začala hra na obou stranách ochabovat. Přesto nezůstalo vše stejné. Hosté odvrátili naši akci, která skončila u vápna a z protiútoku vyrovnali Havlem na 1:1. I když to byl přípravný zápas o vítěze se hrálo až do posalední minuty a víc příležitostí bylo na naší straně, které jsem však v gól nedokázali přeměnit. Jedna z těch větších byla po závaru v malém vápně soupeře, který to nakonec ubránil.

góly 1. Broschinský 1:0 66. 1:1 Havel st.
bez karet
diváků 23
rozhodčí Bahník M.


Sestava : Ivo Blumentritt, 46.Dan Blumentritt, Šimoník, Svoboda, Hauer, Devátý,
Mach, Kubeš, Broschinský, Hoke, Stejskal, Pekař, – Vrabec, Engelhart
Trenér: Vl.Jeníček, asistent: M. Szabo, ved.mužstva: R. Blumenttrit


Poslední přípravný zápas by nás měl prověřit : V SOBOTU 6.srpna 2016 v 17.hodnin a soupeřem bude : FK LITOMĚŘICKO B