Den: 17. 8. 2016

FC NOVÝ BOR – FK ČESKÁ KAMENICE 6:2 (3:0)

Do hry se již zapojil J. Černý, jehož přestup z Liberce se nám podařilo dotáhnout do zdárného konce. Přednost od počátku zápasu dostali hráči, kteří víc do hry nastupují ze střídačky. Zápas se hrál od počátku více v naší režii, ale povětšinu času jen k vápnu. Soupeř dobře bránil a poznatek z toho byl, že zde je i část nedostatků naší hry. Během utkání se nám podařilo 26 krát vystřelit na soupeřovu branku a to je docela pokrok. Z toho 11 x mimo branky. Dali jsme 6 gólů a k tomu trefili 4x tyč a 2x horní část konstrukce branky. O góly se podělili Pekař, Mach, Svoboda, Stromecký, Broschinský, Černý. Zápas opět odhalil naše nedostatky v obraně. Soupeř má v kádru řadu mladých hráčů, kteří dokázali své fotbalové ambice, což potvrdili dvěma góly v závěru utkání.

Sestava : Ivo Blumentritt, Mach, Hauer, Svoboda, Stejskal, Šimoník, Devátý, Pekař, Kubeš, Vrabec, Černý, Engelhart, Stromecký, Broschinský,

trenér: Vladimír Jeníček

branky: 7´ Pekař, 30´Mach, 33´Svoboda,50´.Stromecký, 60´ Broschinský,60´ Černý, – hosté se trefili v 75´ a 80´ utkání

K zápasu druhého kola divize B cestujeme v neděli 21. srpna 2016 do Mostu, kde se zápas bude hrát v Čepirohách od 17 hodin. ODJEZD ve 14 hod.