Den: 15. 9. 2016

FC Nový Bor : SK Sedmihorky – 2:5 (1:3)

Do zápasu vstoupil náš tým dobře,už v 5´si zpracoval pěknou přihrávku od Šešiny Bret,protáhl se s míčem mezi obránci a tvrdou střelou z hranice šestnáctky překonal hostujícího gólmana. Potom jsme však v rozmezí dvou minut po hrubých a zcela zbytečných chybách 2x inkasovali. Po celý poločas doprovázelo naši hru spousta nepřesností,čehož soupeř využil a ve 25´zvyšuje na 1:3. V závěru poločasu se ještě prodral do šance Bret,ale jeho střelu brankař vytěsnil na rohový kop,ze kterého jsme nic nevytěžili a první půli tak hosté vyhrávají 1:3.
Do druhého poločasu nemohl pro zranění nastoupit Bret a naše útočná síla se tím výrazně otupila. Ve 47´ však příkladně zabojoval Malič a snížil na rozdíl jediného gólu – 2:3. Dalšími nepřesnými přihrávkami, liknavostí a nedůrazem v osobních soubojích jsme se sami připravili o možnost vyrovnání. V závěru poločasu nám soupeř vstřelil ještě dvě branky a utkání tak končí 2:5 pro hosty.

Sestava: Janačík, Bret, Demeter, Mauser, Košťák, Šešina, Uhlíř, Šolc, Stehlík, Žiga, Kalenda, Brodský, Funke, Malič
Branky: Bret 1x, Malič 1x
Trenér: Bret Petr
Asistent: Kalenda Michal
Vedoucí: Uhlíř Milan

Jilemnice –  FC Nový Bor B  20:1

Hned od začátku se zápas pro naše kluky nevyvíjel dobře. Soupeř naše kluky zatlačil na naší polovinu a hrál si s námi jak kočka s myší. I když byli hráči soupeře lepší ve všech směrech, tak nás mrzí že se kluci ani nepokusili zabojovat o mírnější výsledek.

gól: Přibyl

Sestava: Schindler, Pěnička, Fanta, Zechovský, Deák, Kuběj, Kreibich, Suchý, Přibyl, Slánský, Nevřela

Trenér: Štercl David

Asistent: Satrapa Petr

Ved.mužstva: Primásek Patrik

Jablonec n. Jizerou – FC Nový Bor A   2:5

Začátek zápasu se klukům povedl a již v 5. minutě jsme vedli 2:0, potom jsme trochu polevili a převzal aktivitu soupeř, kterému se povedlo vyrovnat.
V poslední minutě prvního poločasu jsme ale opět strhli vedení na naší stranu a po přestávce jsme už soupeře do žádných velkých šancí nepustili.
Vstřelili jsme dva góly a zápas zcela zaslouženě vyhráli.


góly: Mach Vojta 2, Myška 2, Polhoš

Sestava: Jásek, Seidl, Mach Kuba, Myška, Kliment, Matoušek, Mach Vojta, Kašpar, Primásek

Trenér: Štercl David

Asistent: Satrapa Petr

Ved.mužstva: Primásek Patrik

FC Nový Bor – Studenec 1:2 (1:1)


Úvod zápasu
patřil hostům, kteří už v 5´skórovali. Náš tým se na hřišti hledal a první
čtvrthodinu se až na vyjímky nedokázal dostat na polovinu soupeře. Poté se hra
přeci jen vyrovnala a obě družstva si vytvořila několik šancí, ale ke změně
skóre nedošlo.Až ve 27´se vydal na výlet stoper Demeter a parádní sólo přes
celé hřiště zakončil gólem,při kterém dokonce zahrál brankaři na housle
1:1.Druhý poločas byl poznamenán sérií nepřesností na obou stranách a
několikrát tak museli vyniknout oba brankaři. V závěru zápasu byl
aktivnější náš tým,ale po skrumáži před soupeřovou brankou se míč odráží a
hosté následný brejk využili a 1:2 zvítězili.


Sestava: Janačík, Bret, Demeter, Myška,Primásek, Košťák, Šešina, Uhlíř, Šolc, Funke, Žiga,
Kalenda, Brodský, Malič


Branka: Demeter


Trenér: Bret Petr


Asistent: Kalenda
Michal


Vedoucí: Uhlíř
Milan


FC NOVÝ BOR – Sokol LIBIŠ – 2:1(1:1) NP

Chyběli dva hráči brankář D. Blumentritt a důležitý hráč v poli Broschinský J. Přesto jsme měli jasný cíl bodovat i když jsme dnes přivítali soupeře z nedaleké Libiše. Mužstvo, které v letním období opustilo několik důležitých hráčů. Soupeř ,který k nám dnes dorazil, šel do zápasu s taktikou bránit. Náš záměr byl dát rychle gól a útočit. Již ve druhé minutě poslal za tímto cílem přihrávkou Kubeš Černého. Ten branku netrefil a navíc vysoko přestřelil. Úvodní tlak našich narůstal, což potvrdila i 4. minuta, když Mach připravil akci, ale gól z toho nebyl, ale byl z toho jen rohový kop. V 9. minutě zaútočil soupeř. Jejich akci jsme zastavili pár metrů od postranní lajny faulem. Po centru do našeho vápna, kdy míč propadl mezi hráče hostí jsme na něj nedosáhli a hosté vedou 0:1. Prohrávat jsme ale nechtěli a naše úsilí narůstalo. Na branku Libiše šel jeden útok za druhým. Jejich obrana, ale stačila všechny naše pokusy odvrátit a zastavit. V 18. minutě byl zastaven náš Pekař hrubým faulem. Ve 23.minutě utekl obraně soupeře Stromecký, ale i jeho dokázal soupeř zastavit. Ale přišel faul na Šimoníka. Míč si postavili Janů a Černý. Chvilka na domluvu a Černý přes zeď poslal míč k tyči 1:1. Gólman neměl šanci zasáhnout. Od tohoto okamžiku se valil jeden náš útok za druhým na soupeřovu branku, ale vysocí obránci Libiše ve vápně dominovali a nám nedovolili přidat druhý gól. A k tomu nám nešla ani přesnější střelba. Míče létaly vedle nebo nad branku.

Do druhého poločase nastupujeme s jednou měnou. Hauera vystřídal v obraně Devátý a více tím i posílili střed hřiště. Chceme brát z dnešního souboje víc bodů než soupeř. Držíme míč pod naší kontrolou a také jsme si připravili i dobrou šanci. Jenže hráči jí chtěli ještě vylepšit přihrávkou na lépe postaveného spoluhráče a to už stačil soupeř vykrýt. V 60.minutě střídá Pekaře Sluka, který se tak poprvé ukázal našim divákům jako nový mladý hráč, který přichází z fotbalového klubu Jirny. Ještě další střídání připravili naši trenéři, když Šimoníka nahradil Vrabec. Hosté, ale brání dobře a navíc tento způsob hry je stojí méně sil než naše neustálé útočení, jak se říká do plných. V závěru hráči soupeře po hřišti polehávají a využívají ošetřování ke kouskování hry. I střídající Sluka se dostal do souboje s brankářem Libiše, ale ten z toho vyšel vítězně. Pár minut před koncem zápasu jsme hodně útočili a z toho také přišla protiakce soupeře, ale akci zastavil na vápně dobře brankář I.Blumentritt. Zápas skončil remízou 1:1. Tak jako ve dvou předchozích utkáních přišly na řadu pokutové kopy a v nich jsme byli opět úspěšní, když z naši hráči pouze jednou neproměnili a hosté neproměnili dvě penalty a tak získáváme další bod navíc do tabulky.

góly: 24. Černý J. – 9. Mach T.
žl.k.: 2:1
č.k: 0
diváků :120
rozhodčí: Brychta J.
Za týden v soboru 17.září 2016 od 17 hodin hostíme lídra soutěže SK KLADNO!