Den: 31. 10. 2016

Loko Č.Lípa A – FC Nový Bor A 0:10

Od začátku zápasu bylo vidět jakým směrem se bude zápas ubírat. Soupeře jsme přehráli po všech stránkách. Jen díky velkému množství zahozených gólových šancí neskončil zápas pro domácí tým ještě větším gólovým rozdílem. Teď už se jen budeme snažit připravit na poslední zápas a tím udržet velmi pěkné třetí místo v krajském přeboru.
góly: Mach Kuba 2, Polhoš 2, Matoušek, Myška, Kliment, Kašpar, Mach Vojta, Seidl
sestava: Jásek, Seidl, Polhoš, Kašpar, Kliment, Šup, Myška, Matoušek, Mach Kuba, Primásek, Mach Vojta
trenéři: Štercl David, Satrapa Petr
ved.mužstva: Primásek Patrik

FC NOVÝ BOR – TJ Slovan VELVARY 1:0 NP (0:0)

Ovšem to nebylo všechno, co jsme v poslední době museli řešit. V minulém domácím zápase, kdy se většině diváků nelíbilo řízení zápasu rozhodčím a dávali mu to po celý zápas hlasitě najevo. Po utkání však došlo k poškození majetku, když někdo vypustil kola vozidlu delegáta. Celý případ pak následně řešila disciplinární komise FAČR. Vše se nakonec uzavřelo peněžní pokutou pro náš klub. Je to škoda, že došlo k potrestání (poškození) našeho klubu, zejména proto, že naši fanoušci měli do té doby dobré jméno. Dnes jsme na našem stadionu přivítali soupeře ze Středočeského kraje a to Slovan Velvary. Nováček soutěže, který měl v úvodu soutěže dost problémů, ale jeho kádr se ustálil a má řadu hodně zkušených hráčů a v poslední době sbírá body. Někdo si možná myslel, že to bude pro naše mužstvo jednoduché utkání, ale nebylo. Od první minuty začal souboj o to, kdo dá první gól. Bylo to naše mužstvo, které hodně zaměstnávalo soupeřovu obranu. Příležitosti byly na kopačkách Devátého a asi jedna z největších asi pro Stromeckého, ale ten byl ve vápně hostí jednoznačně faulován obráncem hostí, ale píšťalka sudího se bohužel neozvala. Touha po vítězství nás stále hnala dopředu. Ve 13. minutě se probojoval až do vápna Broschinský, ale jeho střela našla pouze připraveného brankáře hostí, který míč zachytil. Soupeř, ale moc nezůstával pozadu a v každém možném okamžiku zaměstnával naší obranu i brankáře Blumentritta. Ten dnes předváděl také výborné zákroky.
Ve druhém poločase jsme ještě přidali a a měli jsme více ze hry. Hráči se snažili připravit nějakou tu gólovku, ale většinou nám k tom u chyběl jen krůček, nebo větší přesnost v zakončení. Celkově nám dnes chyběl střelec, který by tvrdě a přesně vystřelil. Velkou příležitost ke skórování byla po akci, kterou táhl z pravé strany do vápna hostí Stromecký, který poslal centr před branku, ale nikdo z našich hráčů na míč nedosáhl. V závěru zápasu byly příležitosti na obou stranách. Jedna byla pro diváky dost nesrozumitelná. To když šel Šimoník do souboje ve vápně, kde byl zasažen kopačkou do hrudi. Ale také došlo k dalšímu kontaktu a rozhodčí to vyřešil našim faulem na brankáře. Míč ještě navíc doplachtil do branky, ale gól neplatil a nakonec zápas skončil bez branek. Ke slovu opět přišel penaltový rozstřel. V něm se nám dařilo lépe. Ze šesti penalt jsme proměnili 5 a soupeř pouze 4 a tak jsme zvítězili 5:4. Pro naše mužstvo jsou za tento výsledek dva body a soupeři získal bod jeden. To znamená, že po dvanácti zápasech máme 19. bodů a jsme na 7. místě divize B. Náš dnešní soupeř je na 14. místě s 11. Body. Tabulku vede Polaban Nymburk!

Naše sestava: Blumentritt, Šimoník, Hauer, Svoboda, Mach, Hoke (40.Pekař), Broschinský, Kubeš (75.Sluka), Devátý, Černý, Stromecký, na lavičce ještě připraveni Stejskal, Vrabec a I. Blumentritt, trenér: Vl.Jeníček, Asistent M. Szabo, ved. mužstva R. Blumentritt.

žl.k.: 1:0
č.k.: 0:0
diváků : 120
rozhodčí : Svoboda R.

Příští zápas hrajeme v sobotu 5. listopadu 2016 v Neratovicích od 10.15 – odjezd 7.3o hodin !