FOTBALOVÝ ROČNÍK 2024 – 2025

Zdravíme Vás a přinášíme několik  informací  ke skončenému ročníku a nové informace k ročníku následujícímu.

Sportovní výkony našich družstev ve skončené sezóně nebyly úplně nejlepší, ale doufáme, že v nové sezóně budou výkony a zejména výsledky mnohem lepší. Muži se po celý soutěžní ročník hledali a během podzimu se stále propadali do těch nejnižších míst v tabulce. Občas dokonce propadli i střelecky a to hlavní, že jsme inkasovali i dost velké příděly branek. Všichni očekávali, že přijde jaro a s ním i po zimní přípravě  posun v tabulce! První rozčarování přišlo hned po vyřazení v Poháru LKFS s Pěnčínem a na nedostatky ukázal i pohárový zápas s Arsenalem Č. Lípa  „B“ – 0:4! Ne jinak dopadl první zápas KP LKFS proti FC Lomnice n.P. – 1:7! To nás uzemnilo, následně sice několik nadějných výkonů, ale skutečnost v posunutí na lepší příčky soutěže ne! V posledních zápasech jara jsme moc bojovali o udržení účasti v KP i v dalším ročníku. Nakonec se vše zdařilo a skončili jsme na 13. místě soutěže ze čtrnácti a sestupující byl jen Rapid Liberec.

Celkové vyhodnocení přineslo výměnu trenéra, když byl odvolán trenér Standa Kouřil a jmenován staronový trenér Jan Broschinský st. Výbor klubu stále pracuje na oživení mužstva a snaží se s novým trenérem doplnit kádr. Ve středu 10.7. začíná letní příprava mužstva mužů na nový soutěžní ročník a zejména se musíme připravit tak, aby se neopakovala situace z posledního ročníku.

Když už je řeč a novém fotbalovém ročníku KP LKFS, tak ten doznává řady změn! Na prvním místě je rozšíření účastníků ze současného počtu 14-ti na nově 16 družstev. Soutěž doplnily kluby – SK STAP-TRATEC Vilémov a druhý klub SK Šluknov. V tomto počtu bude zmíněný KP LKFS jeden rok! O dalším pak bude jednat vedení LKFS. Fotbalový ročník 2024-2025 začíná 1. kolem v sobotu 10. srpna 2024 a na naše hřiště přijede nováček soutěže TJ Sokol Pěnčín (LBC). Podzim pak zakončíme 10.11. 2024 na domácím hřišti proti Slovanu Frýdlant! Fotbalové jaro začíná 15.3.2025 a v zimní přestávce budeme v rámci přípravy hrát předkolo (skupinová fáze) Poháru LKFS!

Realizační tým „A“ mužstva
Trenér Jan Broschinský st.
Asistenti Jan Broschinský ml., Denis Nečas
Vedoucí mužstva Michal Kalenda

Letní příprava a přípravné zápasy mužstva budou  probíhat na našem stadionu.

Kalendář letní přípravy
So 13.07. 2024 10:30 FK Dobrovice
So 20.07. 2024 11:00 FK Mnichovo Hradiště
So 27.07. 2024 17:00 FK Jílové
So 31.07. 2024 18:00 FK Arsenal Č.Lípa  „B“

 

Ještě bychom chtěli vyzvednout soutěžní výsledky v dnes již ukončeném soutěžním ročníku mladšího dorostu U-17 který skončil na 4. místě tabulky KP LKFS a tím i poděkovat vedení družstva (Karel Pánek, Denis Nečas) za dosažené výsledky svých svěřenců!

FC Nový Bor, z.s. rozšířil přihlášky do dalších fotbalových soutěží  mládeže a přihlašuje :
  • Dorost B do soutěží OFS
  • Starší přípravka – 3 týmy – OFS
  • Mladší přípravka – OFS
  • Mladší žáci –  KP U13
  • Starší žáci  – KP U15
  • Starší dorost – KP U19

Přijďte fandit NOVOBORSKÉMU FOTBALU !

Hezké prázdniny a šťastnou dovolenou vám přeje FC Nový Bor, z.s.