KP letní příprava – FC Nový Bor : Mnichovohradišťský SK – 2:5 (2:2)

V minulém týdnu narušilo přípravu počasí a zápas proti Dobrovicícm se nepodařil. V tomto týdnu probíhala letní příprava hráčů na trénincích, kterých se zúčastnilo pravidelně 20 hráčů.

Proto trenér rozhodl trénující hráče rozdělit na dva zápasy. Proti mnichovohradišťskému klubu jedno mužstvo a na úterý 23. 8. 2024 proti Loko Č. Lípa druhá část. Již v dopoledním čase zápasu bylo horké počasí, ale obě strany šly do zápasu naplno. V 6. minutě se soupeři podařilo využít naší chyby a vstřelit první gól zápasu (Knobloch). Naše hra nepostrádala aktivitu a o pět minut později v 11. minutě vyrovnal Král na 1:1. Pak se hra přelévala z jedné strany na druhou a hosté šli opět do vedení. Trefil se Novák 1:2. Z naší strany se zvýšila bojovnost a obranou soupeře prošel Džavík 2:2.

Do druhého poločasu nastaly v sestavách určité změny. Ale bohužel přišlo několik chyb a soupeř neváhal. Na 2:3 se trefil Moc a v závěru soupeř ještě dvakrát skóroval na konečných 2:5. Možno přiznat, že se projevila na hráčích únava po předešlých trénincích.

góly: Král, Džavík, – Moc, Knobloch,Novák, ?,?,
diváků: 20
rozhodčí: Zlatník J.
sestava: Blažek, Haluška, Pokorný, Kalenda, Babic, Havlík, Kubát, Broschinský, Džavík, Vašíček, Třešňák, Král, Majerech, Nečas, Kubeš, Vaníček
masér: Novotný
trenér: Broschnský J. st.
vedoucí mužstva: Kalenda Michal

Klub vás tímto zve i na úterní zápas 23. 7. v 18:00 hodin proti LOKO ČESKÁ LÍPA!