Muži – FC Nový Bor : LOKO Česká Lípa 6:1 (1:1)

Sobotní (20.7.2024) prohra s Mnichovohradišťským klubem a k velmi dobré docházce na tréninky musel trenér najít možnost herního vytížení i pro ty, kteří do hry nezasáhli. K tomu bylo motivované utkání proti účastníku B- třídy LKFS Loko Č.Lípa. Hosté začali velmi dobře a hned z kraje zápasu využili naší chyby a šli ve 4 . minutě do vedení. Nám se podařilo brzo vyrovnat Majerechem na 1:1, po přihrávce Šešiny. Tak také skončil poločas.

Ve druhém poločase se začala projevovat vyšší trénovanost na naší straně a začaly padat i další góly. Postupně se o ně podělili Džavík 2x, Majerech přidal také svůj druhý gól a vše dokončili jednou Král a jednou kapitán mužstva  J. Broschinský ml. Ve hře se postupně vystřídali i dorostenci, kteří s mužstvem „áčka“ trénují a nevedli si špatně. Na dnešní zápas byli omluveni Zahustel, Liška, Babic, Kubeš.

góly: Majerech 2x, Džavík 2x, Král, Broschinský J.ml.

sestava: Haluška (Pánek), Kozúbek, Kalenda J., Pokorný, Chour, Šešina, Vaníček, Stejskal Ant., Majerech, Nečas, Džavík,  Broschinský J.ml., Třešňák, Horčička, Hadrbolec, Pěnička, Blažek

Trenér: Jan Broschinský st.

Ved.mužstva: Michal Kalenda