Muži – FC Nový Bor : FK Jílové 6:2 (1:2)

Jedno z posledních přípravných fotbalových zápasu jsme sehráli v sobotu 27.července 2024 na domácím hřišti proti zkušenému mužstvu Ústeckého kraje FK Jílové. Soupeř, který je účastníkem KP k nám přijel bez několika opor, které jsou na dovolené.Tak se také stalo, že dohry v průběhu zápasu nastoupil člen realizačního týmu Ondřej Barilla.

Úvod zápasu patřil našim barvám. Pár sekund po zahájení přišla kombinační akce po naší pravé straně, když záložník si vyměnil míč se Zahustelem, který vyzval přihrávkou Majerecha. Ten prošel do vápna, nastřelil gólmana, ale obětavě získal míč znovu na kopačky a nezištně přihrál před branku, kde si našel prostor  Zahustel a nekompromisně zakončil – 1:0. Také další minuty fotbalu patřily nám, ale bohužel jsme se neprosadili. Tak přišlo po jedné chybě vyrovnání na 1:1. Poté v hlavičkovém souboji o míč došlo ke zranění hostujícího hráče, který musel do nemocnice na šití. Navíc do poločasu šel soupeř ještě do vedení 1:2.

V úvodu druhého poločasu jsme přidali a také vyrovnali na 2:2 když se trefil opět Zahustel. Netrvalo dlouho a Havlík vrátil vedení v zápase na naší stranu – 3:2. Na 4:2 se prosadil hlavičkou J. Broschinský ml. a o pátý gól se postaral opět Zahustel 5:2! Účet zápasu gólově uzavřel Král6:2.

góly: Zahustel 3x, Havlík, Broschinský J.ml., Král

rozhodčí: Doležal Martin, diváků: 40

sestava:  Haluška, Pokorný, Kalenda J., Stejskal, Havlík, Broschinský J.ml., Třešňák, Jiránek, Džavík, Zahustel, Majerech, Šešina, Král, Nečas, Chour, Hořčička

trenér: Jan Broschinský st.

ved. mužstva: Michal Kalenda