Muži – FK Sedmihorky : FC Nový Bor 4:0 (2:0)

Ve středu 25.září.2024 jsme nastupovali k fotbalovému utkání KP LKFS proti domácímu mužstvu, kterému se vede  herně i gólově  a je v popředí celkové tabulky krajského přeboru. Naše výprava postrádala několik hráčů základní sestavy z důvodu zranění nebo neuvolnění v zaměstnání jelikož se hrálo v průběhu týdne. Asi velkým cílem bylo uhrát nějaký bod do tabulky.

Úvod zápasu se nám moc nepovedl a tak trenér musel reagovat a některé hráče přeřadil na jiný post. To mělo docela pozitivní vliv na hru, kterou jsme se s domácím soupeřem vyrovnali. Ale stalo se docela něco jiného, ve 28.minutě domácí zahrávali rohový kop a náš gólman si míč nešťastně srazil do branky – 1:0. Zápas pokračoval dál a kluci bojovali i když se jim moc nedařilo. Pak přišla  situace, kdy jsme pronikli domácí obranou, které se ale podařilo míč odrazit do bezpečí. Poté šel náš hráč do boje o zakočení, byl však faulován asi na penaltu, ta ovšem odpískána nebyla. Tak se stalo, že jsme udělali chybu v obraně ve 42.minutě a inkasovali gól do šatny – 2:0. Ve 44. minutě se při obraném zákroku zranil Kalenda a musel střídat, nahradil ho Zajpt.

Také úvod druhého poločasu  nám  nevyšel a ve 49.minutě domácí své vedení zvýšili na  3:0. V průběhu hry pak musel trenér sáhnout k dalším úpravám mužstva a došlo  ke střídání ze zdravotních důvodů,  Chour šel na post Šešiny a Kubeše nahradil mladý Nečas. Posledně jmenovaný se mohl zapsat mezi střelce zápasu, když poté co mu Třešňák namazal míč do vápna, zakončil střelou do náruče brankáře. V poslední minutě zápasu domácí ukončili účet na 4:0 a to hráčem Špínou. Tak jsme opět nebodovali.

góly: 28. Randák, 42. Rubeš, 49. Žabokrtský, 89. Špína

ž.k.: 1:1, diváků: 80, rozhodčí: Kadlec Václav

sestava: Haluška, Babic, Kalenda J. (44. Zajpt), Liška, Pokorný, Šešina (66. Chour), Havlík, Džavík, Kubeš (77. Nečas), Stejskal, Třešňák

trenér: Broschinský Jan st.

asistent: Broschinský Jan ml.

ved.mužstva: Kalenda Michal